Östersunds kommun

Engagerade undersköterskor till Slåttergården

Två tillsvidareanställningar på 75 % med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad upp till heltid inom vård- och omsorgsförvaltningen. Tillträde enligt överenskommelse
 
Slåttergården är ett särskilt boende som ligger nära naturen i Ängsmon med plats för 22 boende. Det är en liten och gemytlig verksamhet med goda möjligheter att göra den stora skillnaden för den enskilde.

I anställningen ingår olika förmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatter etc. 
Som anställd lägger du var 5:e vecka ett önskeschema vilket ger dig möjlighet till större flexibilitet när du planerar in ledigheter. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg med möjlighet att även jobba en del nätter i den mån schemaplaneringen tillåter.
 
 
Arbetsuppgifter
Som undersköterska arbetar Du med personlig omvårdnad och service i särskilt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av de insatser som den boende blivit beviljad. Du arbetar med utgångspunkt i ett rehabiliterande förhållningssätt baserat på individens egen målsättning. Du utför också, efter erhållen delegering av legitimerad personal, hälso- och sjukvårdsinsatser såsom omvårdnad och rehabilitering. 

Du kommer även att inneha en ombudsroll inom ett, ifrån Enhetschef, delegerat ansvarsområde som t.ex. kostombud, riskombud, kulturombud etc.

Vi söker nu två undersköterskor som brinner för att arbeta med äldre människor och att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening. Som person är Du vetgirig, kreativ och ser möjligheter inom ramen för ditt handlingsutrymme där du vågar agera och utvecklas i din yrkesroll.

Vi tillhandahåller kompetensutveckling inom de områden som verksamheten efterfrågar såsom HLR, brandsäkerhet, mjukt självskydd, demens etc.
 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning krävs. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre, och demenssjuka personer, är meriterande. Önskvärt är goda kunskaper i vårt dokumentationssystem Procapita samt generellt en god förmåga att använda dator/teknik. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Viktiga egenskaper är också flexibilitet, god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet. Vi värdesätter även att du som ny hos oss kommer med nytänkande och ambitionen att bidra till att verksamheten utvecklas och ständigt förbättras. 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med, uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Observera att ansökan endast sker via länken i annonsen. 

Rekrytering sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!
 

Kontaktpersoner

Iréne Olander enhetschef 063-14 43 99
Patricia Häreby planerare 063-14 36 69
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-04-30

 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 april

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Engagerade undersköterskor till Slåttergården