Östersunds kommun

Elevassistent/resurspedagog med kunskaper inom autism och NPF

Visstidsanställning läsåret 21/22, deltid 75% med tillträde omgående

 

Östersunds kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Som lärare i Östersunds kommun arbetar du med våra yngre medborgare. Du stödjer dem i deras livslånga lärande, där alla elever ska nå så långt som möjligt för att nå en behörighet till gymnasiet.

 

Vi på Lugnviksskolan söker nu en elevassistent/resurspedagog med kunskaper och erfarenhet inom autism och NPF.

 

 

Arbetsuppgifter

Som elevassistent på Lugnviksskolan kommer du att arbeta med elever som är i behov av stöd, både i skolan och på fritidshemmet. Arbetet innebär bland annat att vara ett stöd för elever i undervisnings- och rastsituationer, samt att vara delaktig i att anpassa och tydliggöra undervisningen utifrån elevernas behov. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare och lärare ingår också i arbetsuppgifterna. I din roll som elevassistent är du en tydlig vuxen samt har ett genuint intresse för alla elevers lärande och utveckling.

 

 

Kvalifikationer

Du ska ha en adekvat utbildning för befattningen, exempelvis grundutbildning inom barn- och fritidsprogrammet, socialpedagog, fritidsledare/pedagog, behandlingspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet av arbete med elever med autism och NPF samt erfarenhet av att arbeta med olika pedagogiska metoder för elever i behov av stöd. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik.

 

För tjänsten är det viktigt att du har lätt för att skapa relationer, har en god arbetsförmåga och är en trygg person som är bra på att vara tydlig i din kommunikation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Håkan Olofsson

072-2156406

 

biträdande rektor

Cecilia Ringfelter

072 - 236 59 53

 

facklig representant Lärarförbundet

Andreas Gustavsson

070 - 553 93 73

 

facklig representant Lärarförbundet

Lillemor Andersson

070 - 355 92 38

 

Sista ansökningsdag

2021-10-20

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 27 september

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Elevassistent/resurspedagog med kunskaper inom autism och NPF