Östersunds kommun

Elektriker till VA (ej krav på A-auktorisation)

Elektriker till VA (ej krav på A-auktorisation)

 

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

 

Östersund växer! Utveckling av kommunen pågår i många stora och små stadsutvecklingsprojekt där nya stadsdelar, bostäder, service, kommunikationer, anläggningar och offentliga ytor planeras. En hållbar tillväxt är utgångspunkten i allt vårt arbete.

 

Sektorn Avfall VA är en trivsam arbetsplats med 90 engagerade medarbetare som går en spännande framtid till mötes. Sektorn arbetar med både avfall och VA och ansvarar för drift, underhåll och utveckling av vattenverk, avloppsreningsverk, avfallsanläggning, återvinningscentraler med mera.

 

De närmaste åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras vid Minnesgärdet, som är Östersunds största vattenverk. Vi behöver nu utöka vår bemanning och söker därför en elektriker.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Elektriker medverkar du i arbetet att underhålla, utveckla och uppgradera våra el- och styranläggningar. Du utför installationer inom klen- och lågspänning, med uppgifter som bland annat byte av styrsystem, installation av frekvensomriktare och flödesmätare, kabeldragning samt granskning av el-dokumentation. Du är ett stöd för vår driftpersonal i den dagliga driften och utför felsökning och åtgärdande vid så väl akuta driftproblem som vid planerat driftunderhåll.

Du ingår i en automationsgrupp om 5 personer och kommer att ha en viss delaktighet i utvecklingen av verksamheten.

 

 

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning inom el, styr och reglering eller likvärdig livserfarenhet. Du har jobbat inom branschen i minst 3 år med genomförd lärlingstid och med certifikat utfärdat av ECY. Erfarenhet inom vattenrening, livsmedel och miljöarbete samt kunskap inom PLC och maskin-el är meriterande. Du är en person med både god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten. B-körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Befattningen är säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning, detta innebär krav på svenskt medborgarskap.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Urban Lindberg, automationsingenjör 070-349 89 14
Johan Franzon, enhetschef 063-14 33 18

Christian Forslund, facklig representant Vision 076-136 54 13

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-04-07 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 7 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Elektriker till VA (ej krav på A-auktorisation)