Östersunds kommun

Drifttekniker till Vattenverken

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Sektor Avfall VA driver och utvecklar Östersunds kommuns vatten- och avloppsanläggningar samt avfallsanläggningar. Enheten Dricksvatten och Automation omfattar 6 vattenverk, ett tjugotal tryckstegringar och reservoarer.

 

Sektorn är i ett expansivt skede och behöver utöka sin driftorganisation. De närmaste åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras inom organisationen. Ett flertal av våra vattenverk och tryckstegringsstationer ska byggas om, så vi behöver nu utöka vår bemanning på enheten och söker därför en drifttekniker.

 

Vi söker nu en Drifttekniker till Vattenverken. Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten

 

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker på vattenverken medverkar du i arbetet med drift och underhåll av vattenverk, tryckstegringsstationer och reservoarer. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

 

Kvalifikationer

Du har driftteknikerutbildning eller annan relevant högskoleutbildning. Erfarenhet inom vattenrening eller el, automation, livsmedel, underhållsarbete eller från processindustri är meriterande. Du behöver även ha en god datorvana för att klara av att arbeta i våra system.

 

Du är en person med god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. B-körkort erfordras.

 

Anställningen är placerad i säkerhetsklass. Det betyder att innan du anställs vid Östersunds kommun kommer säkerhetsprövning och registerkontroll att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Urval och intervjuer och eventuell rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

arbetsledare

Anders Lögdberg

070 349 53 03

enhetschef

Johan Franzon

070-349 53 35

facklig representant Vision

Fredrik Johansson

076 106 33 04

 

Sista ansökningsdag

2024-03-31

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 januari

Kategorier : Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Drifttekniker till Vattenverken