Östersunds kommun

Drifttekniker till Vattenverken

Sektor Avfall VA driver och utvecklar Östersunds kommuns vatten- och avloppsanläggningar. Enheten Dricksvatten och Automation omfattar sex vattenverk, ett tjugotal tryckstegringar och reservoarer.

 

Enheten är i ett expansivt skede och behöver utöka sin driftorganisation. De närmaste åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras inom organisationen. Ett flertal av våra vattenverk ska byggas om, så vi behöver nu utöka vår bemanning och söker därför drifttekniker.

 

 

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker på vattenverken medverkar du i arbetet med drift och underhåll av vattenverk, tryckstegringsstationer och reservoarer. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

 

 

Kvalifikationer

Du har driftteknikerutbildning eller annan relevant högskoleutbildning. Erfarenhet inom vattenrening, el, automation, livsmedel eller miljöarbete är meriterande. Du är en man/kvinna både med god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten. B-körkort erfordras.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Anställningen är inplacerad i säkerhetsklass. Det betyder att innan du anställs vid Östersunds kommun kommer säkerhetsprövning och registerkontroll att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

 

 

Upplysningar

kontaktperson

Andreas Lögdberg

070-349 53 03

 

enhetschef

Johan Franzon

063-14 33 18

 

facklig representant Vision

Christian Forslund

076-136 54 13

 

Sista ansökningsdag

2021-01-10

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 november

Kategorier : Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Drifttekniker till Vattenverken