Östersunds kommun

Distriktssköterska

Vi tycker att vi har världens bästa jobb!

Nu behöver vi bli fler, så vill du bli vår nya kollega i hemsjukvården har du nu chansen!

 

Arbetstid dagtid måndag-fredag kl. 08-17 samt ungefär var 8:e helg.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

 

Enheten för legitimerad personal består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter uppdelade i geografiska team. De geografiska teamen är område Brunflo/Torvalla, område Centrala samt område Frösön/Lit/Resursteamet.

 

Just nu söker vi en distriktssköterska på heltid med placering i resursteamet.

 

Resursteamet har uppdraget att ansvara för Hälso- och Sjukvårdsfrågor mot en av kommunens privata utförare. Teamet består idag av 2 st distriktssköterskor, 1 arbetsterapeut samt 1 fysioterapeut.

 

Målgruppen för våra insatser är personer som bor hemma med rätt till kommunal hemsjukvård. Vi tar också emot tjänsteköpsförfrågningar från Hälsocentralerna samt utför pallitativa insatser i samarbete med Storsjögläntan.

 

Som distriktssköterska planerar, leder och utför du arbetet med hemsjukvård. Du har också en viktig roll i att utbilda och handleda anhöriga och personal.

 

I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att de vi är till för ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Vi använder IBIC (Individens Behov i Centrum) som arbetssätt och ICF är grund för vårt gemensamma språk inom hela förvaltningen.

 

 

Kvalifikationer

För att söka tjänst hos oss ska du vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Även sjuksköterska som påbörjat distriktssköterskeutbildning kan komma i fråga om du är rätt person. Körkort B erfordras.

 

Du måste ha ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Trygghet i din yrkesroll och förmåga att arbeta självständigt är ett krav. Teamarbetet är viktigt och du förväntas aktivt delta i förbättringsarbeten.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och berätta mer om vår arbetsplats och vad vi kan erbjuda. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi kan komma att påbörja intervjuer och rekrytering löpande.

 

 

Kontaktpersoner

Jerker Norman enhetschef 063-14 48 06

Ewa Lohman facklig representant Vårdförbundet 063-14 43 28

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-03-06

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Distriktssköterska