Östersunds kommun

Coach

Tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Beskrivning av verksamheten

Navigatorcentrum arbetar med att ge medborgare i vår kommun stöd till delaktighet i samhälle och arbetsliv. Vi gör det genom att erbjuda verkningsfulla och behovsanpassade insatser som tydligt främjar fortsatta studier och/eller inträde i arbetslivet. Insatserna och verksamheten präglas av kärnvärdena engagemang, omtanke och utveckling.

 

 

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer vara inriktat på att bedriva kursverksamhet samt arbeta coachande och matchande för att stödja språksvaga individer från arbetslöshet till egen försörjning. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och förmågan att skapa goda samarbetslösningar både inom och utom Östersunds kommun.

 

Personliga egenskaper

Du ska visa tydligt engagemang för utveckling och du trivas väl med att arbeta mot, och följas upp mot uppsatta mål och resultat. Du ska ha god förmåga att snabbt ta in ny information och vara bekväm med att växla mellan arbetsuppgifter om verksamheten kräver det. Du ska även vara bekväm att dela med dig kunskap i olika sammanhang och ta ansvar för enhetens gemensamma arbete.

 

 

Kvalifikationer

Eftersom tjänsten ställer krav på goda kunskaper om arbetsliv och förutsättningar på arbetsmarknaden så ser vi att sökande har akademisk examen inom personalvetenskap eller annan akademisk examen som arbetsgivaren bedömer lämplig.

 

Meriterande om du har god insikt om;

-arbetsgivares förutsättningar genom att exempelvis själv ansvarat för rekrytering och anställning av språksvaga.

-om språksvagas behov och hur kommunen arbetar internt och externt med dessa frågor.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

arbetsmarknadschef

Markus Olsson

063-14 45 48

076-102 87 25

 

facklig representant Akademikerförbundet SSR

Carina Lundqvist

063-144673

 

facklig representant Vision

Maria Stenlund

063-143231

 

Sista ansökningsdag

2021-12-07

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 november

Kategorier : HR & Organisation Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Coach