Östersunds kommun

Boendestödjare till enheten Boendestöd

Enhet Boendestöd i Östersund söker Boendestödjare kväll för tillsvidareanställning

Heltid Tjänstgöring kväll-helg. 

Enhetens uppdrag är att utföra boendestödsinsatser. Boendestöd är en praktisk, socialt och pedagogisk insats som syftar till att underlätta för den enskilde att hantera sin vardag. Insatsen kan ske i och utanför hemmet.
Vi arbetar mot målgruppen vissa personer med psykisk funktionsnedsättning
Boendestödsgruppen består av 33 boendestödjare indelade i sex områden. Vi arbetar med ett rehabiliterade förhållningssätt. Verksamhen präglas av tydlighet i kontinuitet Vi arbetar efter Esl metoden.

 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet med inriktning mot psykiatri alt erfarenhet att arbeta mot målgruppen. Stort värde kommer att läggas på personliga egenskaper såsom engagemang, lyhörd, kreativitet, flexibilitet och positivt tänkande. Vi kommer att prioritera personer med kunskap och intresse för målgruppen. Det är viktigt att du har förmåga att skapa förtroende, är trygg och stabil samt har stort tålamod och är uppmärksam på små framsteg. Jobbet ställer krav på din förmåga att självständigt kunna fatta beslut och agera handfast.

En merit är om du har Esl- utbildning. Körkort B erfordras.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Ingela Landsten enhetschef 070-688 63 30

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-03-31

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Boendestödjare till enheten Boendestöd