Östersunds kommun

Boendehandledare till sektor LSS

Tillsvidare på 90% med tillträde 2018-06-18 eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta dag, kväll samt helg.

 

Arbetsuppgifter

Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionshinder och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för medborgarna. Du stödjer de personer, i områden av deras liv, som de har svårt att klara själva. De som bor här, är i behov av mycket stöttning och omvårdnad  Detta gör du med stor respekt för deras integritet och självbestämmande. Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån de boendes egna behov.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där arbetet ställer stora krav på förmåga att samarbeta samt att ta eget ansvar. Vi är en politiskt styrd organisation och arbetar utifrån uppdragsbeskrivning och kvalitetskrav.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. 

Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar bland annat ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Du har en förmåga att arbeta självständigt, har stor ansvarskänsla, tar egna initiativ samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete inom arbetsplatsen.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Annika Oskarsson, enhetschef 063-14 44 97

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-25

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Undersköterska Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Boendehandledare till sektor LSS