Östersunds kommun

Boendehandledare till boende ungdom

Åtta stycken tillsvidaretjänster, semestertjänster med 37 timmar/vecka som heltidsmått. Omfattning mellan 80-100 procent med möjlighet att arbeta upp till heltid inom förvaltningen. Varierande arbetstider och även helgarbete. Tillträde 20/8 eller enligt överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för ungdomar med funktionshinder på ett värdigt sätt bemöta, skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor både på boendet och på fritiden. 

Det innebär att stötta ungdomar med funktionsnedsättningar i deras vardag samt helger utifrån deras individuella behov. Allt ifrån att ledsaga och medverka vid aktiviteter som simning, gympa och pulkaåkning till att stötta vid sociala situationer eller vid andra behov som individen har.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där arbetet ställer stora krav på förmåga att samarbeta samt att ta eget ansvar.

 

Kvalifikationer

Det är meriterande om du är utbildad pedagog, stödassistent, undersköterska eller har likvärdig utbildning som av arbetsgivaren bedöms lämplig. Vi söker dig som har stort intresse och erfarenhet av att arbeta med flerfunktionshindrade ungdomar. Flexibilitet i arbetet är en förutsättning när du arbetar hos oss.

Som person behöver du vara lugn, lyhörd, har tålamod, varar kreativ samt initiativrik. Erfarenhet inom arbetsområdet är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För anställning krävs utdrag ur belastningsregistret.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Niklas Edentoft, enhetschef 070-670 00 83

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-06-03

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 juni . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Boendehandledare till boende ungdom