Östersunds kommun

Biträdande rektor till Kastalskolan

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Kastalskolan är en grundskola som omfattar årskurserna 4-9. Totalt går det drygt 400 elever på skolan.

 

Arbetsuppgifter

Vi på Kastalskolan arbetar dagligen med att utveckla vår verksamhet och det gör vi genom vårt kollegiala lärande och oavsett roll genom ett relationellt ledarskap.

 

Vi söker nu Dig som har ett gott bemötande och ett stort engagemang för eleverna och vill göra skillnad i vardagen - på Kastalskolan är alla elever allas ansvar!

 

Vi söker en biträdande rektor som utifrån erfarenhet och kompetens vill vara en del av ledningen och utvecklingen av skolan, med rektor som närmsta chef. I uppdraget ingår ett delegerat ansvar för personal, elever och verksamhet. I rollen som biträdande rektor förväntas du leda och stötta medarbetare, samt följa upp verksamhet mot uppsatta mål. Allt arbete sker i tätt samarbete med rektor.

 

I rollen ingår också samverkan med skolledare för alla kommunens grundskolor. I denna grupp finns goda möjligheter att dela erfarenheter, få stöd i utmaningar och ett kollegialt lärande på huvudmannanivå.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat pedagogisk högskoleutbildning och pedagogisk erfarenhet, gärna med specialpedagogisk kompetens. Rektorsutbildning och erfarenhet av arbete på både mellan och högstadiet samt elevhälsoarbete är meriterande, likaså tidigare erfarenhet som skolledare.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad och har en mycket god samarbetsförmåga. Du tycker att relationer är viktigt i ditt ledarskap. Du är bra på att kommunicera och har en förmåga att inspirera, engagera och skapa förtroenden. Du har en förståelse för och en kunskap om de olika delar som ingår i ett ledningsuppdrag inom skolan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänst kan komma att göras innan sista ansökningsdatum.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Linda Sundstedt rektor 076/102 55 11 linda.sundstedt@ostersund.se

Ingela Ljung administratör 063-14 34 70 ingela.ljung@ostersund.se

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Linda Sundstedt

076-1025511

 

 

Sista ansökningsdag

2024-06-23

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Chef & Ledning Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Biträdande rektor till Kastalskolan