Östersunds kommun

Barnskötare/undersköterska

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete! Därför kan du som medarbetare i Östersunds kommun förvänta dig en mängd förmåner, allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning, rabatter i butiker och fortbildning. Så välj en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare!

 

Barn och utbildningsförvaltningen, förskolan Balders Hage söker nu barnskötare med spetskompetens undersköterska för hösten 2024 och våren 2025. Tillträde Augusti 240805.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i arbetslag där du tillsammans med övriga ansvarar för att utveckla arbetssätt och metoder i den pedagogiska verksamheten enligt förskolans läroplan. Du förväntas arbeta för förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagoger i hela enheten. Förhållningssätt och bemötande är viktiga egenskaper och läggs stor vikt vid. Du är kreativ, professionell och har förmåga att inspirera barnen till lek och lärande.

 

Prioriterat utvecklingsområde för hela kommunens förskolor är Systematiskt kvalitetsarbete, språk, pedagogiskt ledarskap, rörelse och hälsa.

 

Kvalifikationer

- Vi ser att du är utbildad barnskötare/undersköterska med föreskriven utbildning.

 

Meriterande: erfarenhet av arbete som resursperson i förskola, förtrogenhet med styrdokument, kunskaper i alternativ och kompletterande kommunikation.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg samt registerutdrag behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer kommer att ske löpande

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Marie Söderquist

070-190 97 56

facklig representant Kommunal

Lena Martinsson

072-531 26 87

 

 

Sista ansökningsdag

2024-06-17

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Barnskötare/undersköterska