Östersunds kommun

Barnskötare (vikariat) till förskolorna Stadsdel Norr, Campus och Solliden

Östersunds kommun, Barn och utbildningsförvaltningen söker

 

Vi söker barnskötare till förskolorna:

Stadsdel Norr söker 1 vikarie 75-100% from 230901-231222

Campus söker 1 vikarie 100% from 230813-231222

Solliden söker 1 vikarie 100% from 230801-231222

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Barn och utbildningsförvaltningens mål är att bedriva en likvärdig och tillgänglig utbildning av god kvalitet. Våra befintliga lärmiljöer utvecklar vi för att möta framtidens krav. Idag omfattar vår verksamhet cirka 10 000 barn och elever samt cirka 1800 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska undervisningen. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande utbildning för barnen enligt Lpfö18.

 

Vi arbetar processinriktat för att synliggöra barns lärande och använder oss av pedagogisk dokumentation som verktyg. Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens.

 

Förskolans lärmiljöer är viktiga, de är föränderliga och öppna och bidrar till en lustfylld och utmanande utbildning. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad barnskötare.

Är en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen. Har förmåga och mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

 

Vi erbjuder dig fortbildning och kompetensutveckling samt stöd av specialpedagoger. Du som är nyutexaminerad erbjuds ett års mentorskap med utbildad mentor. Du som tidigare har lämnat yrket under en längre period och nu vill komma tillbaka, får särskild introduktion.

 

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2023. Intervjuer sker löpande.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Det ber vi dig komplettera med om det blir aktuellt med en intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Carola Persson

063-14 31 12

070-388 05 56

rektor

Markus Fredlander

063-14 42 43

 

Sista ansökningsdag

2023-03-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 8 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 mars

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Barnskötare (vikariat) till förskolorna Stadsdel Norr, Campus och Solliden