Östersunds kommun

Barnskötare till Lugnviks förskolor

1-2 Barnskötare 50-100 %, visstidsanställningar.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger planerar och genomför den pedagogiska undervisningen. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande utbildning för barnen enligt Lpfö18. Du kommer arbeta i en åldersblandad barngrupp med barn i åldrarna 1-5 år. Du samverkar i hög grad med hela förskolan och övriga förskolor i området.

 

Vi arbetar i insperarande lärmiljöer med naturen runt knuten. Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 

På alla våra förskolor arbetar vi med kommunens ledord rolig, trygg, lärorik & likvärdig.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare.

 

Du är en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen. Har förmåga och mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

 

Vi erbjuder dig fortbildning och kompetensutveckling samt stöd av specialpedagoger.

 

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Katarina Karlsson

063-144025

facklig representant Kommunal

Berit Olofsson

076-115 00 86

 

Sista ansökningsdag

2023-09-29

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Barnskötare till Lugnviks förskolor