Östersunds kommun

Barnskötare till förskolorna Stallet och Lillsjön

Vi söker 3 st barnskötare på 75%, visstidsanställning till förskolan Stallet. Tillträde 20230821-20231222 eller enligt överenskommelse.

 

Vi söker 1 barnskötare på 100%, pooltjänst till förskolan Lillsjön. Tillträde 20230821-20231222 eller enligt överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i arbetslag där du tillsammans med övriga ansvarar för att utveckla arbetssätt och metoder i den pedagogiska verksamheten enligt förskolans läroplan. Du förväntas arbeta för förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagoger i hela enheten. Förhållningssätt och bemötande är viktiga egenskaper och läggs stor vikt vid. Du är kreativ, professionell och har förmåga att inspirera barnen till lek och lärande.

 

Prioriterat utvecklingsområde för hela kommunens förskolor är att utveckla leken till en framgångsfaktor för lärande och sker genom fortbildning inom varje enhet med stöd av förvaltningens specialpedagoger där du förväntas aktivt delta och driva utvecklingsarbetet framåt.

 

Kvalifikationer

Vi ser helst att du är utbildad barnskötare med föreskriven utbildning eller har erfarenhet att arbeta med barn.

 

Meriterande: erfarenhet, förtrogenhet med styrdokument, TAKK-utbildning, kunskap och erfarenhet av pedagogisk dokumentation.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Facklig kontaktperson

Kerstin Andersson, Kommunal, tel 070-381 16 80

 

Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Jenny Häggbom

063-14 45 99

rektor

Åsa Petersson

063-14 39 53

 

Sista ansökningsdag

2023-03-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 9 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Barnskötare till förskolorna Stallet och Lillsjön