Östersunds kommun

Barnskötare till Balders Hage

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Förskolan Balders Hage söker barnskötare/ resurs för hösten 2024 och våren 2025.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i arbetslag där du tillsammans med övriga ansvarar för att utveckla arbetssätt och metoder i den pedagogiska verksamheten enligt förskolans läroplan. Du förväntas arbeta för förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagoger i hela enheten. Förhållningssätt och bemötande är viktiga egenskaper och läggs stor vikt vid. Du är kreativ, professionell och har förmåga att inspirera barnen till lek och lärande.

 

Prioriterat utvecklingsområde för hela kommunens förskolor är Systematiskt kvalitetsarbete, språk, pedagogiskt ledarskap, rörelse och hälsa.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad barnskötare eller har annan erfarenhet av barngruppsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn som har funktionsvariation eller att du har annan motsvarande kompetens arbetsgivaren bedömer lämplig för anställningen. Ytterligare är förtrogenhet med styrdokument, kunskaper i alternativ och kompletterande kommunikation så som TAKK meriterande.

 

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg samt registerutdrag behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Marie Söderquist

070-190 97 56

facklig representant Kommunal

Lena Martinsson

072-531 26 87

 

 

Sista ansökningsdag

2024-06-19

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Barnskötare till Balders Hage