Östersunds kommun

Barnskötare

En barnskötare sökes till Förskolan Jägarvallen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start från och med 15 aug eller enl överenskommelse.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

 

Arbetsuppgifter

Barnen på Jägarvallens förskola är indelade i så åldershomogena grupper som möjligt

 

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska undervisningen.

 

Vi arbetar processinriktat för att synliggöra barns lärande och använder oss av pedagogisk dokumentation som verktyg. Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens. Pedagogerna drivs av en stor nyfikenhet, öppenhet och ett lyssnande där dokumentation och reflektion blir viktiga verktyg.

 

Förskolans lärmiljöer är viktiga, de är föränderliga och öppna och bidrar till en lustfylld och utmanande utbildning. Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna i hela enheten.

 

På alla våra förskolor arbetar vi med ledorden rolig, trygg, lärorik & likvärdig.

 

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad barnskötare med föreskriven utbildning.

 

Att du har ett reflekterande förhållningssätt för att utvecklas tillsammans med kollegor och barn.

 

I rollen som barnskötare krävs det att du är en kreativ, nyfiken och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att inspirera och utmana barnen. Du har en vilja att lära tillsammans med barnen och har förmåga och mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter.

 

Du behöver ha en mycket god förmåga att samarbeta och vill aktivt bidra till det kollegiala lärandet samt har uppdraget i fokus och låter varje dag vara ett nytt äventyr med barn och kollegor

 

Vi erbjuder dig fortbildning och kompetensutveckling samt stöd av specialpedagoger. Du som är nyutexamineradförskollärare erbjuds ett års mentorskap. Du som tidigare har lämnat yrket under en längre period och nu vill komma tillbaka, får särskild introduktion.

 

Som anställd i Östersund erbjuds du friskvårdsbidrag, rabatterade tjänster mot netto- och bruttolöneavdrag och en mängd andra rabatter i vår förmånsportal "Fördel Östersund". Där får du också tillgång till pensionstjänsten Lifeplan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

20210618 - Intervjuer sker löpande

 

 

Upplysningar

rektor

Carola Persson

063-14 31 12

070-388 05 56

 

facklig representant

Lina Andersson

073-0789404

 

Sista ansökningsdag

2021-06-18

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om ungefär en timme . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Barnskötare