Östersunds kommun

Arbetsterapeuter till enheten för Legitimerad Personal, område Lit

Enheten för Legitimerad personal består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter och kommer från och med i vinter vara uppdelade i 3 geografiska team. I samband med att vi organiserar oss lite annorlunda och även satsar på att arbeta mer hälsofrämjande behöver vi nu rekrytera två stycken arbetsterapeuter. Tjänsterna är placerad i Lit och man tillhör teamet Frösön/Lit. Huvuddelen av arbetet är inom hemsjukvården men där det kan förekomma arbetsuppgifter mot våra särskilda boende och korttidsboende då teamet hjälps åt med det som bör prioriteras.

 

 

Arbetsuppgifter

Det huvudsakliga uppdraget är riktat emot SäBo/korttidsverksamhet men det kommer även finnas arbetsuppgifter riktad mot hemsjukvård och hemtjänstmedborgare.

 

I dina arbetsuppgifter som arbetsterapeut ingår bland annat funktionsbedömning och målsättning, aktivitetsträning och hjälpmedelsutprovning. Du medverkar aktivt i vårdplanering och samordnad individuell planering. Du har också en viktig roll i utbildning och handledning av anhöriga och personal. Alla arbetsterapeuter har nyligen fått utbildning i COPM och vi försöker använda det och andra evidensbaserade metoder i vårt arbete.

 

I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att medborgarna ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

 

Vi söker dig för tillsvidarenställning på heltid. Arbetstid dagtid måndag-fredag 8-17.

 

 

Kvalifikationer

För att söka tjänsten ska du vara legitimerad arbetsterapeut. Gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård.

 

Körkort B erfordras.

 

Du har en positiv grundsyn och ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Teamarbetet är viktigt och du förväntas aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbeten.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

enhetschef

Jerker Norman

063-14 48 06

 

facklig representant FSA

Lena Hellgren

063-14 40 27

 

Sista ansökningsdag

2021-01-29

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Arbetsterapeuter till enheten för Legitimerad Personal, område Lit