Östersunds kommun

Arbetsterapeut till enheten för legitmierad personal, Område Lit

Vi söker dig för tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dagtid måndag-fredag 8-17.

Enheten för Legitimerad personal består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Tjänsten har sin placering i Lit och man tillhör teamet Frösön/Lit. Teamet som arbetar emot korttidsverksamheten samt SäBoverkamheten i Lit består av två stycken fysioterapeuter och 2 stycken arbetsterapeuter. Största delen av arbetsuppgifterna som Du kommer ansvara för är inom särskilt boende och korttidsboende. Det är ett nära samarbete med ansvarig sjuksköterska per boende och korttidsenhet samt med närmsta chef. Vi sitter tillsammans nära befintlig verksamhet vilket bidrar till ett gott samarbete och sammanhållning.

 

Arbetsuppgifter
Målgruppen för våra insatser är personer som bor på särskilt boende och/eller korttidsboende samt har behov av kommunal sjukvård/rehabilitering. I dina arbetsuppgifter som arbetsterapeut ingår bland annat funktionsbedömning och målsättning, aktivitetsträning och hjälpmedelsutprovning. Du medverkar aktivt i vårdplanering och samordnad individuell planering. Du har också en viktig roll i utbildning och handledning av anhöriga och personal. I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att medborgarna ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

 

Kvalifikationer
För att söka tjänsten ska du vara legitimerad arbetsterapeut. Gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård - men inget krav. Körkort B erfordras.

Du har en positiv grundsyn och ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Teamarbetet är viktigt och du förväntas aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbeten.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

enhetschef

Jerker Norman

063-14 48 06

facklig representant FSA

Lena Hellgren

063-14 40 27

 

 

Sista ansökningsdag

2021-08-29

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 21 juli

Kategorier : Offentliga jobb Övriga vårdtjänster Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Arbetsterapeut till enheten för legitmierad personal, Område Lit