Östersunds kommun

Arbetsterapeut med stor frihet till område Boendestöd

1 års vikariat på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Årsarbetstid måndag-fredag.

 

I vårt tvärvetenskapliga team med chef saknas Du som arbetsterapeut eftersom en av våra ordinarie arbetsterapeuter inte är på plats.

 

Detta är en möjlighet för dig som vill vågar och kan göra skillnad för medborgaren och målgruppen.

 

Du erbjuds möjlighet till yrkesutveckling, fortbildning och gott kollegialt stöd då vi på enheten är 12 arbetsterapeuter.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att göra bedömning av den enskildes funktion, behandling och utprovning av hjälpmedel samt handledning, rådgivning och information till medarbetare, kollegor och närstående. Du ingår i teamet hos medborgaren tillsammans med stödassistenter, biståndshandläggare och distriktssköterska. Du har stora möjligheter att agera självständigt utifrån uppdrag. Hos oss är alla professioner viktiga och som lag är vi till för medborgaren i alla lägen och situationer.

 

Vår chef tillämpar ett tillitsbaserat ledarskap eftersom frihet under ansvar är en förutsättning för att kunna vara självgående.

 

I Östersunds kommun

Vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, personalstöd samt semesterväxling till fler lediga dagar. Vi arbetar aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö.

 

Kvalifikationer

Du innehar körkort B, och du som söker skall vara en trygg, självgående legitimerad arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och du är förutom ovanstående kreativ och lösningsinriktad, kan ge och ta i teamet, och det är en självklarhet för dig att helhet går före del. Du kan se vilken idé som egentligen är bäst utifrån behovet, även om den inte är din egen. Din klurighet kommer komma till sin rätt hos oss.

 

Erfarenhet av kommunens verksamhetssystem, erfarenhet av de verksamhetsområden vi ansvarar för samt kunskap kring kognitiva hjälpmedel är meriterande.

 

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga CV och personligt brev. Eftersom vi vill kvalitetssäkra rekryteringsprocessen enligt GDPR sker ansökan endast via länken i annonsen.

 

Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

enhetschef             

Gisela Olsson          

073-460 72 96        

073-460 72 96

 

arbetsterapeut        

Lina Åkerlind Nielsen

063-14 40 11          

 

facklig representant

FSA        

Carina Bergman      

063-14 45 24          

 

Sista ansökningsdag

2020-08-23

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 23 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Offentliga jobb Rehabilitering Övriga vårdtjänster Hälsa & sjukvård


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Arbetsterapeut med stor frihet till område Boendestöd