Östersunds kommun

Är du en kompetent utvecklingsledare? Titta hit!

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Arbetsuppgifter

Östersunds kommun söker nu en driven, problemlösande och målmedveten utvecklingsledare som kommer att arbeta med kommunövergripande utvecklingsfrågor. Uppdraget innebär bland annat att du ska ansvara för implementering och utveckling av det dokumenthanteringssystem som kommunen just nu håller på att införa. 

Du kommer att arbeta i en dynamisk och tillitsstyrd organisation med hög kompetens, vilket kräver struktur och planeringsförmåga i det vardagliga arbetet.

 

 

Kvalifikationer

Du är van att leverera enligt plan. Du har högskole- eller universitetsutbildning och praktisk erfarenhet av att arbeta med utvecklingsfrågor. Du har även god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt, är flexibel och kan uttrycka dig väl i tal och i skrift. Det är bra om du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.
 
Tjänsten ligger under Område Styrning, Kommunledningsförvaltningen, som arbetar med utgångspunkt i Kommunstyrelsens uppsiktsplikt med att planera, styra, samordna och utveckla kommunens effektivitets-, kvalitets- och säkerhetsarbete. 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver du inte skicka med, detta visar du upp vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Maria Werner Gabrielsson teamchef 073-274 89 85

Fackliga kontaktpersoner nås via ovan namngivna chef

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-04-15

 


 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 mars

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Är du en kompetent utvecklingsledare? Titta hit!