Östersunds kommun

Administratör

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Samhällsbyggnad är en av sju förvaltningar i Östersunds kommun. Förvaltningen är miljö- och samhällsnämndens professionella stöd och ansvarar för den infrastrukturella utvecklingen av kommunen. Förvaltningen har ca 70 anställda medarbetare, som är fördelade i fyra avdelningar Plan och bygg, Miljö och hälsa, Kart och lantmäteri samt Administration.

 

Administrationen är en avdelning med sex medarbetare som stöttar förvaltningen med förekommande administrativa uppgifter som exempelvis personal- och ekonomiadministration, posthantering, beställningar av olika slag, administration av Heroma och andra system. Vi ansvarar också för all registrering, expediering, fakturering och arkivering av inkommande och beslutade ärenden inom förvaltningen.

 

 

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du bland annat arbeta med registrering, expediering och fakturering av inkomna och beslutade ärenden, arkivering, posthantering och beställning av bla kontorsmaterial och resor. Du stöttar också förvaltningen med personal- och ekonomiadministration samt andra administrativa arbetsuppgifter.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller samhällsvetenskaplig linje. Du har erfarenhet av administrativt arbete och vi ser gärna att du har erfarenhet av diarieföring och andra arbetsuppgifter som tillhör myndighetsutövning från annan kommunal/statlig verksamhet. Du har ett gott ordningssinne, är strukturerad och har förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa flöden, som exempelvis detaljplaner. Det är meriterade om du har erfarenhet av systemadministration. Goda kunskaper i Office–paketet är också önskvärt. Du är serviceintriktad, ansvarstagande, noggrann och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Annica Egervärn Skoglund, administrativ chef 063-14 38 62

Glenn Ålund, Vision, 063-14 33 02

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-03-25

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Administratör