Östersunds kommun

2 Vikariat - Lärare i fritidshem till Marieby skola

Två vikariat 100% under vårterminen 2024 med start från januari 2024 eller enligt överenskommelse.

 

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Men Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss!

 

Marieby skola ligger vackert efter Storsjöns strand. Med bil tar det ca 10 minuter till centrala Östersund. Vi arbetar med ett aktivt uteliv och har spännande natur bara runt hörnet. Vi har 77 elever i klasser förskoleklass till åk 5. Fritidshemmet har i dagsläget ca 50 barn inskrivna. Vi har även fritidsklubb. Vi arbetar ständigt för att ha en hög kvalitet med läroplanen som grund.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta på fritidshem/fritidsklubb under vårterminen 2024. I uppdraget kan du även finnas med i skolans verksamhet på lektioner, raster, måltider.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare för fritidshem alternativt fritidspedagog. Det är viktigt för oss att du är en god pedagog, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Ove Schörling

063-14 33 89

072-213 62 40

 

Sista ansökningsdag

2023-12-15

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 november

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb 2 Vikariat - Lärare i fritidshem till Marieby skola