Östersunds kommun

2 undersköterskor till Ängegården

Tillsvidare med tillträde snarast
 
Ängegården är ett särskilt boende i Brunflo med 60 lägenheter, fördelat på 6 avdelningar. Boendet ligger i samma hus som hälsocentral, tandläkare och apotek. Här finns utepatser och inglasade balkonger för utevistelse och avkoppling.
 
Nu söker vi två undersköterskor med sysselsättningsgrad mellan 75-100%.
 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i särskilt boende. I uppdraget ingår planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt. Du utför också hälso- och sjukvårdsinsatser såsom specifik omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal.
 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning krävs. 
Erfarenhet av arbete med inriktining mot äldre, och demenssjuka personer, är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut i olika situationer som rör våra boende. Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet. Du skall vara trygg i din yrkesroll samt även medverka till att våra boende känner sig delaktiga och vara lyhörd för deras behov.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Intervjuer sker löpande så sök så fort som möjligt. 


Kontaktpersoner

Magnus Olofsson enhetschef 063-14 49 04
Ingela Håkansson enhetschef 063-14 47 36
Kontaktperson facklig representant Kommunal: ostersund.m-norrland@kommunal.se
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-06-30


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 juni

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb 2 undersköterskor till Ängegården