Östersunds kommun

1:e kock område äldremat/Solliden

Tillsvidare på heltid med tillträde i början av januari 2021 eller enligt överenskommelse.

 

Måltidsservice är en sektor inom Teknisk förvaltning, Östersunds kommun. Vi tillagar frukost, lunch samt mellanmål till förskolor och skolor samt lunch och middag till boende på servicehus och särskilt boende. Vi tillagar och serverar även luncher till Jämtlands Gymnasium. I sektorn finns i dagsläget 86 kök och vi är nära 200 medarbetare. Vår verksamhetsidé är: Måltidsservice ska bidra till ett gott liv och ett bättre Östersund genom att erbjuda bästa möjliga måltidsupplevelse för våra gäster. Sektorns uppdrag baseras på kommunens Kostpolicy

 

Område äldremat/Solliden förser alla kommunala SÄBO i Östersund, Brunflo och Lit med lunch, middag och matvaror. I området finns 3 tillagningskök som tillsammans lagar ca 1100 portioner/ dag, totalt skickar vi mat och varor till 65 avdelningar och 2 matsalar. Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta mot vår verksamhetsidé.

 

 

Arbetsuppgifter

Som 1:e kock på område äldremat kommer du att ha din huvudsakliga placering i produktionen framförallt i dieten på Solliden. Här arbetar vi i första hand med konsistensanpassad kost samt övriga avvikelser som finns i kosten.

 

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. tillagning, varubeställning, planering, arbete i mashie, kontakt med avdelningarna och ett aktivt utvecklingsarbete.

 

Du kommer att arbeta nära enhetschefen och ingå och leda ett team av kockar och ekonomibiträden.

 

 

Kvalifikationer

- Kockutbildning och erfarenhet från kockyrket 3 år.

- Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning.

- Goda kunskaper i livsmedelshygien.

- Utbildning i HACCP är meriterande.

- Erfarenhet av liknande arbete och vana att jobba självständigt är meriterande.

- Erfarenhet och kunskap om konsistensanpassad kost är meriterande.

- Goda kunskaper i windows och god datorvana.

 

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom gott bemötande, god samarbetsförmåga, lojal mot fattade beslut, hög integritet, trygg i dig själv, våga visa engagemang och våga vara ärlig. Arbetet är fysiskt ansträngande med en del tunga lyft, så du bör ha god fysik.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta kan bli aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Upplysningar

kökschef

Linnéa Hellström

073-273 24 62

 

facklig representant Kommunal

nås via ovan angiven chef

 

Sista ansökningsdag

2020-11-08

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 november . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 6 oktober

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb 1:e kock område äldremat/Solliden