Jurek

Skattekonsult

Arbetsbeskrivning:

Lättlärd och sifferkunnig junior skattekonsult sökes till uppdrag till vår kund som sitter i centrala Stockholm på Kungsgatan. Företaget är litet så det är viktigt att du passar in bland de 2 som redan finns på plats. Företaget står inför tillväxt och vill ha in en person som är flexibel och ser möjligheter och är nyfiken på att lära sig momshantering och skatt.

I denna tjänst behöver man vara på plats på kontoret så distansarbete är inte möjligt i denna roll.

 

Start: Omgående och för rätt person kan det bli en permanent lösning om det känns bra både för dig som kandidat och för vår kund.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbetslivet, gärna bakgrund som ekonom eller jurist. Du ska vara flytande både på svenska och engelska, då kunderna är både svenska och utländska. Meriterande men inte nödvändigt att du arbetat med skatt tidigare.

Din roll får titeln skattekonsult hos kund.

 

Personliga egenskaper:

-Nyfiken

-Tycker om siffror

-Excel kunnig, gärna på avancerad nivå

-Tycker om att lära dig nya saker

 

I det här uppdraget arbetar kunden med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catharina Airiman på catharina.airiman@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Skattekonsult