Jurek

Servicesamordnare till KylKontroll

KylKontroll är ett företag inom kyla, värme och service. Vi har sedan 1995 installerat och servat våra kunder med kyl- och värmeanläggningar för ett bättre klimat. Vårt kontor ligger i Västra Frölunda med ca 30 anställda och vår arbetsplats är Göteborg med omnejd. Våra kunder finns inom branscher som fastighet, industri och datacenter.

 

Vi är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar vilket gör att vi har ett energiskt tempo och hela tiden fokus på kunden. Vi sätter våra medarbetare främst då det är drivkraften i vårt maskineri och vi vill att alla ska ha möjlighet att utvecklas hos oss. Det ger Ett bättre klimat...

 

Vi är en del av Vestum-familjen, läs mer på www.vestum.se

 

Arbetsbeskrivning

Till KylKontroll söker vi nu dig som vill axla rollen som servicesamordnare. Denna roll kommer att ge dig en varierande arbetsdag och du kommer att agera spindeln i nätet på service- och installationsavdelningen. Rollen kommer att innehålla arbetsuppgifter så som:

 

• Ta emot felanmälningar via telefon och mejl

• Vara behjälplig i telefonväxeln

• Samordna och fördela arbetsorder för kyltekniker

• Ta emot och hantera garanti- och reklamationsärenden

• Visst ekonomiarbete som ankomstregistrering av leverantörsfakturor, fakturering och kundreskontra

• Övriga administrativa arbetsuppgifter

 

Du kommer ha mycket kontakt med kunder, kyltekniker och leverantörer så vi ser att du är social i alla sammanhang och har servicekänslan i ryggraden. Denna tjänst är initialt ett konsultuppdrag om 6 månader, där ambitionen är att uppdraget skall övergå i anställning hos kund därefter.

 

Vem är du som söker tjänsten som servicesamordnare?

Till denna tjänst söker vi dig som har minst gymnasiekompetens. Du är trygg med att ha både telefon och dator som arbetsredskap och har lätt för att lära dig nya system.

 

Som person tror vi att du är flexibel, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du ser vad som behövs göras för stunden och har en god prioriteringsförmåga. Då du har många olika kontaktytor är det viktigt att du har ett gott bemötande och har en god samarbetsförmåga. Vidare så ser vi att du som söker behärskar svenska i tal och skrift.

 

Vad kommer du att erbjudas?

Du får ett eget kontor i trevliga lokaler i Västra Frölunda där KylKontroll har sin bas. Du kommer ingå i ett varmt, öppet och engagerat team med härliga och kompetenta kollegor. Anställningen är ett konsultuppdrag om 6 månader via Jurek initialt, där ambitionen är att uppdraget skall övergå i anställning hos kund efter periodens slut.

 

Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 november

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Servicesamordnare till KylKontroll