Jurek

Nämndadministratör

För kunds räkning söker vi en nämndadministratör

 

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig i rollen som nämndadministratör. Du kommer arbeta både administrativt och kommunikativt internt och externt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att vara behjälplig med att sköta ärendehantering inför möten, vara sekreterare på möten och skriva protokoll från dessa möten samt andra administrativa arbetsuppgifter i samband med detta.

 

Vem är du?

Vi ser att du gillar att arbetar strukturerat och serviceinriktat. Du är van att arbeta administrativt och har för vana att skriva minnesanteckningar och protokoll. Vidare ska du ha:

 

• Tidigare arbetslivserfarenhet som nämndsekreterare, sekreterare eller liknande arbete

• Goda kunskaper i MS Office

• Meriterande är om du har erfarenhet av kommunal verksamhet

• Meriterande är om du har relevant högskoleutbildning inom statsvetenskap, samhällskunskap eller juridik

 

Vad erbjuder vi

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas påbörjas omgående och pågå i ca 1 månad Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Karin Thorstensson via mail: kajsa.thorstensson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Malmö

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Juridik Kontor & Administration Samhälls- & Beteendevetenskap Statsvetenskap


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nämndadministratör