Jurek Bemanning

Marknadschef

För kommande uppdrag söker vi nu efter en driven och nytänkande marknadschef. Tjänsten innebär att du ska ansvara för och ta vår kunds marknadsteam till nya höjder. Som marknadschef är du ansvarig för att:

- Sätta upp och följa upp avdelningens mål.
- Redovisa idéer och förmedla kreativa och inspirerande texter.
- Koordinera teamets arbetsuppgifter genom att förmedla projekt och föra processer framåt.
- Utvärdera projekt och ge feedback till teammedarbetarna.

Som marknadschef så är du den som ska föra bolagets marknadsföring framåt genom att ha en klar vision och marknadsstrategi med en god förståelse för företagets produkter. Du har ett nära samarbete med andra avdelningar på företaget så som säljavdelningen, produktutvecklingsavdelningen, HR samt styrelse. Du kommer även ha kontakt med kunder och externa partners och skapa viktiga relationer inför event, kampanjer och andra marknadsaktiviteter. I rollen kommer du få vara med och implementera nya verktyg och metoder för att kunna förbättra och effektivisera arbetssättet på marknadsavdelningen. I ditt dagliga arbete rapporterar du till marknadsdirektören.


Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring med minst två års erfarenhet som marknadschef. Du har ett stort intresse för affären och ett driv och en nyfikenhet för nya sätt att kommunicera. Du är en driven person som har förmågan att ta initiativ till effektivisering av processer och projekt samtidigt som du är entusiasmerande och kan motivera dina medarbetare. Du har en positiv attityd, en bra energi, är ihärdig och en person som får saker att hända.
 

Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare karin.thorstensson@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Område:

Malmö
Skåne län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin Thorstensson

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marknadschef