Jurek Bemanning

Lönekonsult

Spännande bolag söker lönekonsult

 

Arbetsbeskrivning:

För kunds räkning söker vi nu en lönekonsult till spännande bolag i centrala Malmö. Uppdraget beräknas starta omgående kommer pågå i ca 6 månader med stora möjligheter till att bli anställd av kund. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen från ax till limpa.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Lönehantering för flera olika bolag vilket innebär ett ansvar att sköta hela löneprocessen från start till slut.
  • Ha kontakt med chefer, ekonomer och medarbetare.
  • Lämna AGI till skatteverket, svara på inkomstförfrågan från Försäkringskassan och sjukanmäla efter dag 14.
  • Lämna statistik till SCB och Svenskt näringsliv.
  • Känna till hur man hanterar förmåner, semestrar,  sjuklön och känna till hur man hittar information och kan tolka ett kollektivavtal.
  • Ha kännedom om kollektivavtalade pensionsförsäkringar (ITP).
  • Kunna utrycka sig väl i mail och även kunna skriva på engelska då vi har en del engelsktalande personer anställda samt bolag med engelska som koncernspråk.
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter inom löneadministration

 

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig med erfarenhet av arbete inom lönehantering och har erfarenhet av att hantera stora flöden. Det är meriterande att du sedan innan har erfarenhet av att ha arbetat i systemet Agda.

 

Som person är du:

· Självständig

· Drivande

· Snabblärd

· Självständig

 


Du erbjuds:

En spännande roll på ett innovativt företag. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start och ca 6 månader framåt med stora möjligheter till att bli anställd av kund. Detta betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se Ansök på www.jurekbemanning.se.

 

Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 


Område:

Malmö

Skåne län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Karin Thorstensson

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönekonsult