Jurek Bemanning

Ekonomiassistent

För kunds räkning söker vi en ekonomiassistent för inhyrning i 3-6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

 

Tjänsten är placerad inom leverantörsreskontrafunktionen och kommer främst arbeta med central kontering. Leverantörsreskontrafunktionen, som är en del av controlleravdelningen, leds idag av en teamledare som  leder det dagliga operativa arbetet. Chef för avdelningen är Controllerchefen.

 

Personen vi söker kommer främst arbete med central kontering. Alla fakturor som inkommer till vår kund idag konteras idag central innan de skickas ut för kontroll och attestering. Arbetet är mångsidigt men repetitivt. Idag arbetar två heltidstjänster inom central kontering.

 

Vid årsskiftet kommer vår kund att byta kodplan och nyinstallera ekonomisystemet UBW (Agresso). De är därför i behov av en förstärkning för att kunna bibehålla kapaciteten och minska sårbarheten.

 

Vi söker:

  • En person med minst 3 års tidigare erfarenhet som ekonomiassistent
  • Erfarenhet av kontering av fakturor gärna i ett fastighetsbolag
  • Personen skall vara prestigelös, glad och social
  • Arbetet kräver att man under perioder har möjlighet till viss övertid

 

Du erbjuds:

En spännande roll på ett intressant företag. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start och ca 6 månader framåt med stora möjligheter till förlängning. Detta betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se Ansök på www.jurekbemanning.se.

 

Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:

Malmö

Skåne län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Karin Thorstensson

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent