FRA

Drifttekniker som söker spännande utmaning till FRA

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en initiativtagande och driven problemlösare för arbete med drift och underhåll av fastigheter. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en spännande och komplex miljö där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.


Ditt uppdrag

Som drifttekniker hör du till avdelningen för Verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. Myndigheten består av flera fastigheter i en trevlig miljö med nära till grönska.

I rollen ansvarar du för den dagliga tillsynen av fastigheternas tekniska system, när det gäller drift, underhåll och skötsel samt förebyggande arbete. Du har husansvar vilket innebär att du ansvarar för tilldelade fastigheters driftsärenden och även yttre fastighetsskötsel. I arbetet övervakar du, tillsammans med teamet, hela myndighetens fastigheter vilket bidrar till en bredd av arbetsuppgifter i både äldre och den allra senaste tekniken. Arbetsdagen kan se olika ut från dag till dag och det finns därav möjlighet att själv planera och prioritera arbetsuppgifterna. Arbetet utförs både enskilt och i grupp tillsammans med andra drifttekniker.

I tjänsten ingår att medverka i olika forum inom myndigheten vilket gör att du i rollen har många kontakter både internt och externt. Du kommer i rollen ha beredskapstjänstgöring och resor inom tjänsten kan förekomma.


Du kan

För att lyckas och trivas i rollen söker dig som har följande kunskaper och erfarenheter:
• Genomfört en minst tvåårig gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom driftteknikerområdet alternativt förvärvat motsvarande kompetens genom alternativ utbildning eller genom yrkeserfarenhet.
• Erfarenhet eller kunskap inom styr och regler såsom ventilation, värme, kyla och vvs.
• God datorvana och kunskaper inom Microsoft Office.
• Goda språkkunskaper inom svenska och engelska med förmåga att uttrycka dig skriftligen såväl som muntligen.
• B-Körkort.

Har du flerårig yrkeserfarenhet inom styr och reglerteknik, systematiskt brandskyddsarbete och har behörighet och/ eller är certifierad inom VVS, kyla och el, är det mycket meriterande.


Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som samarbetar bra med andra men också kan vara effektiv och självständig i ensamuppgifter. Vi ser att du är utåtriktad och har ett intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera service på hög nivå. Som person är du initiativtagande, du organiserar och prioriterar ditt arbete väl och driver processer på ett strukturerat sätt utan att tumma på kvaliteten. I arbetet tar du fram både kort- och långsiktiga planer för att uppnå resultat och förblir motiverad även vid motgångar. Du är en problemlösare som snabbt kan anpassa dig efter situationen och för att förebygga problem och hitta lösningar för att arbetet ska fortlöpa.


Om FRA

FRA är en civil myndighet med ca 850 anställda som lyder under Försvarsdepartementet. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Stig-Erik Wicklén på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2021-12-12.
Referensnummer 4344/20. 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2021-12-12

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Ekerö

Kontaktpersoner:
Stig-Erik Wicklén

tfn: 010- 557 46 00

Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Drifttekniker som söker spännande utmaning till FRA