FOI

Rekryteringsevent för forskarutbildade i Linköping den 28:e mars

Vill du bli vår nästa expert inom ett område som du kanske inte ens visste fanns? Du som är forskarutbildad, eller håller på att forskarutbilda dig, är välkommen att anmäla dig till vårt rekryteringevent i Linköping!

FOI befinner sig i en kraftig tillväxtfas och vi behöver bli fler som bidrar till att stärka Sveriges försvar. Därför vill vi gärna träffa dig som är intresserad av nya utmaningar för att berätta mer om vår spännande forskningsverksamhet. Under kvällen träffar du FOI-forskare med olika bakgrund och får under avslappnade former en inblick i vår unika arbetsmiljö och hur det är att jobba hos oss.

Vad gör FOI i Linköping?

Avdelningarna Cyberförsvar & ledningsteknik samt Telekrig i Linköping bedriver verksamhet inom forskningsområdena Sensorer och signaturanpassningLedningsteknologiInformationssäkerhetVärdering och simuleringOptroniska systemRadio- och mikrovågssystem samt Signaturer. Mer information om FOI:s forskningsområden finns på: https://www.foi.se/forskning/fois-forskningsomraden

Kvällens program
Kvällen startar 16:45 och programmet slutar 20:30. De som vill får dock gärna stanna kvar längre för att diskutera mer med våra forskarutbildade medarbetare och chefer.

• Start – 16:45
• Enklare mat under en övergripande presentation av FOI
• Ett antal forskare berättar om sin resa till FOI och vid FOI
• Frågestund
• Rundvandring i mindre grupper
• Fika i mindre dialoggrupper med forskarutbildade medarbetare och chefer från FOI
• Slut - 20:30

Anmälan

Var: FOI, Olaus Magnus väg 42, Linköping
När: Torsdag den 28:e mars klockan 16:45-20:30

Sista anmälningsdag är 21 mars 2024. Vänligen meddela eventuella allergier eller matpreferenser i förväg.

Har du frågor? Välkommen att kontakta Johan Allgurén via mail (
johan.allguren@foi.se) eller Linkedin (linkedin.com/in/johan-allguren).

Anmäl dig via ansökningsknappen och bifoga ditt CV. Vänligen notera att svenskt medborgarskap är ett krav. Antalet platser är begränsat och vi meddelar dig senast någon vecka innan eventet ifall du fått plats nu eller om du får avvakta till kommande års event.

Passar jag som är forskarutbildad in på FOI?

På FOI:s sex forskningsavdelningar har de forskarutbildade väldigt varierande bakgrund. Till viss del beror detta på att det inte finns några forskarutbildningar inom flera av områden som FOI arbetar. Därför får en del forskarutbildade möjligheten att tillämpa sin kompetens inom helt andra områden än inriktning på deras forskarutbildning, men de har ändå mycket stor nytta av sin forskarutbildning.

På de två forskningsavdelningarna i Linköping arbetar främst forskarutbildade med bakgrund inom t.ex. radiokommunikation, datavetenskap, signalbehandling, bildanalys och elektrooptik men det finns även många med bakgrund inom t.ex. fysik, matematik, astronomi, meterologi och kemi.

Välkommen med din anmälan!
    
Län:
Östergötland

Sista ansökningsdag:
2024-03-21

Arbetsplats/placeringsort:
Linköping

Företagets hemsida:
/www.foi.se

Adress:
Olaus Magnus väg 42 583 30 LinköpingAnsök nu


Sista ansökningsdag : 21 mars . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FOI

Alla jobb hos FOI

Liknande jobb Rekryteringsevent för forskarutbildade i Linköping den 28:e mars