FOI

Driven HR-administratör

Vill du arbeta med erfarna HR-kollegor och för att kunna erbjuda en organisation som ”forskar för en säkrare värld” ett fantastiskt HR-stöd?


Vad bidrar du med i arbetet hos oss?

I rollen som HR-administratör kommer du att stötta Personalenheten som består av Personalchef, HR-gruppen, lönegruppen och resegruppen genom att vara spindeln i nätet vad gäller administrativa frågor och utförare vad gäller en bredd av HR-administrativa uppgifter. Detta kan innefatta t.ex. bokning av och protokollföring vid interna möten, vara webbredaktör för HR på vårt intranät, hantering av personalakter, dokumenthantering, lägga in nyanställningar i lönesystemet samt hantera enhetens beställningar av IT-utrustning, möbler m.m. Det kan även handla om att ta fram administrativa underlag för beslut samt planera, boka och delta vid FOI:s introduktionsutbildningar eller rekryteringsadministration.


Har du den kompetensprofil vi behöver?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av personaladministrativt arbete och du kan uttrycka dig mycket väl på svenska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i MS Office och du använder obehindrat datorn som arbetsverktyg. Meriterande är för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av löne-/HR-system.

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar och arbetar bra med andra människor. Du tar initiativ, d.v.s. sätter igång aktiviteter och uppnår resultat, och kan själv planera och strukturera dina arbetsuppgifter och driva processer vidare. Du har också en hög grad av personlig mognad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vad erbjuder vi dig?

På FOI får du möjlighet att arbeta med frågor som är viktiga för både totalförsvaret och hela samhället. Tillsammans med andra får du möjlighet att skapa nya infallsvinklar och lösningar på komplexa frågor och se resultaten förverkligas hos våra uppdragsgivare. Din expertis bidrar till att viktiga samhällsfunktioner som exempelvis Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap blir effektivare, kunnigare och starkare inom sina respektive områden.

Du kommer att ingå i Personalenheten som tillhör avdelningen Forskningsstöd. Läs gärna mer om vad vi gör: 
https://foi.se/om-foi/organisation/forskningsstod.html

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Vi arbetar medvetet för en hållbar och inkluderande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner. Läs mer om hur det är att jobba hos oss: 
https://www.foi.se/jobba-hos-oss.html 


Vill du vara med och söka svaren för en säkrare värld?

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via ansökningsknappen senast den 2022-01-23!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta T.f. Personalchef Tomas Nilsson eller vår nye Personalchef Torgny Hagelin (fr.o.m. 2022-01-10). Fackliga företrädare är Fredrik Ringblom (Saco-S) och Eva Larsson (OFR/S – ST). Samtliga nås på 08-555 030 00.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Inför säkerhetsprövning efterfrågas vidimerade kopior på de utbildningar och tjänstgöringsintyg som är relevanta för tjänsten.

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt offentlighets- och sekretesslagen.

     
Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-01-23

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Kista

Kontaktpersoner:
Tomas Nilsson

tfn: +46 855 50 30 00

Torgny Hagelin

tfn: +46 855 50 30 00

Adress:
Gullfossgatan 6 16490 KistaAnsök nu


Sista ansökningsdag : 23 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från FOI

Alla jobb hos FOI

Liknande jobb Driven HR-administratör