FMV

VoV-ingenjör Markförband T&E Led

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Hos oss samlas specialister inom teknik, affärer, juridik och projektledning. Våra olika delar blir till helheter och vårt engagemang blir till leveranser. Det är så vi möter det svenska försvarets behov - i fred, kris och krig.

Om T&E

Test och Evaluering genomför FMV:s provverksamhet. Vi arbetar med verifiering och validering för att FMV ska kunna leverera rätt materiel till ett starkare försvar.

T&E LED

T&E LED medverkar till att Försvarsmakten får efterfrågad förmåga genom att verifiera och validera funktionskedjor samt teknisk samfunktion inom ledningssystemområdet.

Befattningen är riktad till att vara provledare för uppdrag inom området ledningsstödssystem för markförband. Befattningen kan innebära stöd till T&E LEDs övriga provverksamhet som provledare. Provledaren ansvarar för att leda genomförandet av prov samt rapportera genomförd provverksamhet. Hen kommer att ingå i en projektgrupp bestående av representanter från exempelvis provpersonal från FMV,FM och konsulter. Arbetet kan även omfattat att representera Sverige i arbetsgrupper vid internationella samarbeten. 

Vi söker dig som

Du har genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning gymnasieingenjör. Det är meriterande om du är/har varit soldat, sjöman eller officer, högskoleingenjör, systemvetare eller motsvarande. 

Du har erfarenhet av att arbeta med FM kommunikationssystem inom markområdet samt att arbeta med/delta vid prov av och övning med teknisk utrustning. Har du dessutom erfarenhet av systemutveckling så är det meriterande. 

Du har god kunskap om markförbandens kommunikationssystem i FM och hur försvarsmakten leder sina markförband. Dessutom har du kunskap om hantering av sekretessklassad information. Det är även viktigt att du har kunskaper i engelska, både tal och skrift, eftersom delar av verksamheten innebär internationella kontakter. Du har kanske också kännedom om planering och genomförande av provverksamhet.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt att du arbetar bra med människor. Du gör även korrekta avvägningar och prioriteringar. 

Du har körkort B.  
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då du blir en viktig medarbetare i vårt växande team som består av både män och kvinnor i varierande åldrar. Och vi har tjänster som passa både de med mer och de med mindre erfarenhet. 

Vi erbjuder dig

På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Hos oss på T&E Led blir du en viktig del i en växande organisation vars tjänster är mycket efterfrågade. Du kommer att få utbildning i hantverket att genomföra prov.

Tjänsten är placerad i Enköping men ett antal möten och arbetsveckor (5-8 st/år) genomförs på annan ort.  

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?


Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Stefan Hållander, OFR/S Ove Hellgren, OFR/O Michael Krüger och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Flera sökande kommer att kunna anställas vid denna rekrytering.
Vid frågor ber vi dig kontakta Ulrika Lindblom på telefon 073-388 65 92.
Sista ansökningsdag är 2022-08-14. 
Välkommen med din ansökan!Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Enköping . Publicerat : 18 juli

Kategorier : Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb VoV-ingenjör Markförband T&E Led