FMV

Verksamhetssamordnare till Ledningsstaben Produktionsledning

Stockholm. Ledstab Produktionsledning

Senaste ansökningsdag: 2021-07-25

 

Verksamhetssamordnare till Ledningsstaben Produktionsledning
Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, GRIPEN-flygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

 

Om oss
Ledningsstaben ansvarar för verksamhetsövergripande styrning, planering, uppföljning, strategiskt arbete, verksamhetsutveckling samt administrativt stöd till verksledningen. Inom Ledningsstaben finns avdelningen Produktionsledning, som framför allt ansvarar för att leda FMV:s arbete med planering, styrning och uppföljning av all produktion av materiel och tjänster som myndigheten levererar till Försvarsmakten och till övriga kunder. Produktionsledningen har en central roll inom FMV, vilket ger möjligheter att jobba övergripande och vara delaktig i många olika projekt inom myndigheten. Nu rekryterar Produktionsledningen en verksamhetssamordnare med placering i Stockholm.  

 

Arbetsuppgifter
Som verksamhetssamordnare inom Produktionsledningen arbetar du nära cheferna med att hålla reda på vad som händer och stödja i planering och uppföljning av verksamheten. Du deltar i arbetsgrupper, såväl inom FMV som med Försvarsmakten, utarbetar rutiner och anvisningar, samt följer upp och fördelar uppgifter. I arbetet ingår också att delta i och driva förändringsarbete. Du förväntas sammanhålla beredningar och remisser, göra beredningssammanställningar och ta fram beslutsunderlag.

Här kommer du att vara med och utveckla organisationen såväl som arbetssätt tillsammans med ett team av engagerade kollegor. Vidare får du en bred portfölj av frågor som passar en generalist med ambitioner som vill arbeta i en intressant och komplex verksamhet.

 

Vi söker dig som
Du har akademisk examen med juridisk, statsvetenskaplig, ekonomisk eller teknisk inriktning eller har kompetens förvärvad på annat sätt som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har erfarenhet av arbete med samordning, verksamhetsplanering, samt upprättande av beslutsunderlag. Du har förståelse för myndighetsförvaltning och verksamhetsstyrning samt goda kunskaper i MS Office (Powerpoint, Excel, Word). Det är även meriterande om du har erfarenhet av planering och uppföljning av produktion och produktionsrelaterade frågor.

Som person är du initiativtagande, utåtriktad, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du behöver vara kreativ, prestationsinriktad och ha en god analysförmåga. Du är en person som ser möjligheter och kan strukturera och prioritera ditt arbete, samt trivs med att arbeta med både kortare och längre planeringsperspektiv.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetet kräver att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

 

Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

 

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats med CV, personligt brev och eventuella intyg. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Marcus Suurküla, OFR/S Pia Edström, OFR/O Gunnar Hansen och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Har du frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Mikael Ericsson, chef Ledningsstaben produktionsledning, på telefon 08-782 4000. I denna rekrytering samarbetar FMV med Experis/Jefferson Wells. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Therese Thunström, therese.thunstrom@jeffersonwells.se alternativt 08-452 33 72.

 

Sista ansökningsdag är 2021-07-25. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!
FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Samhälls- & Beteendevetenskap Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Verksamhetssamordnare till Ledningsstaben Produktionsledning