FMV

Testingenjör

Är du testingenjör och har intresse av att arbeta inom försvarssektorn? Är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandards och vill jobba med teknik i framkant? Vill du arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan det vara just dig vi söker till denna spännande och variationsrika tjänst inom Försvarets materielverk.

Arbetsuppgifter
Som ingenjör kommer du att arbeta med att planera och utföra ljud, vibration och radarmätningar i samband med provverksamhet. Utifrån kundens behov kommer du att analysera och utvärdera mätresultat. Du arbetar också med drift och underhåll av givare och mätsystem samt deltar i projekt för utveckling och val av mätmetoder. Du deltar även i utvecklingsarbetet inom enheten och i egen funktion.

Tjänsten är placerad i Karlsborg

Vi söker dig som

Du har ingenjörsexamen på universitetsnivå inom exempelvis fysik eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt eller genom arbetslivserfarenheter. Du har erfarenhet av analys, utvärdering och rapportskrivning samt även erfarenhet av att självständigt utföra mätuppdrag. Vi vill även att du har kunskap om analys och beräkningsprogramvara och kunskap inom Digital Signal Processing.

Då tjänsteresor och tjänstgöra på annan ort kan förekomma är B-körkort ett krav.
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom ballistik och/eller erfarenhet inom NVH. Det är även en fördel om du har kunskaper i något utav programmeringsspråken Python och Matlab.

Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandards. Som person tar du ansvar för dina uppgifter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra med andra människor och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. För att du ska kunna genomföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt, så ser du till att planera, organisera och prioritera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om T&E

Test och Evaluering är FMV:s testverksamhet. Vi arbetar med verifiering och validering för att FMV ska kunna leverera rätt materiel till ett starkare försvar.

T&E Mark

Provplatsen i Karlsborg/Skövde har som sin främsta uppgift att genomföra olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov.

FMV – Försvarets materielverk

På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

På FMV jobbar vi aktivt utifrån utvecklande medarbetarskap, som är en modell för att utveckla samarbete, främja ansvarstagande och skapa engagemang för att ta tillvara på den initiativförmåga som vi alla besitter. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Stefan Hållander, OFR/S Ove Hellgren, OFR/O Arne Molander och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).
#LI-Onsite

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco.
Vid frågor ber vi dig kontakta Lina Sävström, 073 684 70 58
Sista ansökningsdag är 2024-02-29

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.
Ansök nu


Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Karlsborg . Publicerat : 9 februari

Kategorier : Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Testingenjör