FMV

Rådgivare till Infrastrukturstaben

Är du rådgivare med erfarenhet av myndighetsförvaltning och arbete i större organisationer? Är du resultatinriktad och drivande och gillar att jobba såväl självständigt som i samarbete med andra? Vill du vara en central del av Infrastrukturstaben? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter
Som rådgivare stödjer du Infrastrukturstabens ledningsgrupp genom att leda och delta i verksamhetsutveckling, utredningar, beredningar, uppföljning samt utarbetande av styrande dokument och beslutsunderlag.
Arbetet som rådgivare innebär omfattande samverkan såväl inom som utom myndigheten. Vidare omfattar arbetet uppgifter som är av utbildande karaktär.

Tjänsten är placerad i Stockholm (Gärdet).

Vi söker dig som
Du har några års erfarenhet av myndighetsförvaltning. Vidare har du erfarenhet av planering, uppföljning och analys av verksamhet i större organisationer.

Du har akademisk examen med juridisk, statsvetenskaplig, ekonomisk eller teknisk inriktning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Vi tror att du har erfarenhet av projektledning och vi ser gärna att du har erfarenhet som utbildare. Det är en fördel om du har erfarenhet av att leda utvecklingsarbeten.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Vi tror att dina kunskaper i att utarbeta rapporter och beslutsunderlag kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen som rådgivare.

Vi söker dig som tar initiativ, har förmåga att strukturera frågeställningar och se helheten. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha ett gott omdöme och en problemlösande förmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som bidrar positivt till gruppens utveckling.

Som person är du självgående och tar ansvar för din uppgift. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett bra sätt, håller uppsatta tidsramar och arbetar tills resultat är uppnådda. I och med att du kommer att ha flertalet kontaktytor värdesätter vi att du samarbetar bra med andra människor samt har förmåga att lyssna och kommunicera med dem.

Om oss
Infrastrukturstabens ansvar består i huvudsak av att tillgodose myndighetens behov inom IT-, Fastighets- och Informationsförvaltningsområdet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med våra leverantörer och andra verksamheter inom FMV samt Försvarsmakten.

FMV Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Elisabeth From, OFR/S Lena Sköld Gunnarsson, OFR/O Lars Mörrby och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel). #LI-Hybrid

Vid frågor, kontakta Fredrik Åström (chef Infrastrukturstabens Ledningsstödsavdelning) på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Sista ansökningsdag är 2023-04-16.

Välkommen med din ansökan!


FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.Ansök nu


Sista ansökningsdag : 16 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Kontor & Administration Offentliga jobb Statsvetenskap Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Rådgivare till Infrastrukturstaben