FMV

Provledare inom Luftvärn

 

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Hos oss samlas specialister inom teknik, affärer, juridik och projektledning. Våra olika delar blir till helheter och vårt engagemang blir till leveranser. Det är så vi möter det svenska försvarets behov - i fred, kris och krig.

Om T&E
Test och Evaluering genomför FMV:s provverksamhet. Vi arbetar med verifiering och validering för att FMV ska kunna leverera rätt materiel till ett starkare försvar.

T&E LED
T&E Led medverkar till att Försvarsmakten får efterfrågad förmåga genom att verifiera och validera funktionskedjor samt teknisk samfunktion inom ledningssystemsområdet.

Befattningen är riktad till att vara provledare för uppdrag inom området ledningsstödssystem för lvförband. Befattningen kan innebära stöd till T&E LEDs övriga provverksamhet som provledare. Provledaren ansvarar för att leda genomförandet av prov samt rapportera genomförd provverksamhet. Hen kommer att ingå i en projektgrupp bestående av representanter från exempelvis provpersonal från FMV, FM och konsulter. Arbetet kan även omfattat att representera Sverige i arbetsgrupper vid internationella samarbeten. 

Vi söker dig som
Du har gymnasiekompetens samt utbildning inom området ledningsstödsystem samt nätverk.

Det är meriterande om du som civil, soldat eller officer arbetat med ledningsstödsystem inom luftvärnet eller med försvarsmaktens datalänkar.  Det är också meriterande om du har utbildning som gymnasieingenjör, högskoleingenjör, systemvetare eller motsvarande. 

Vi vill att du har erfarenhet av Systems Engineering.  Om du dessutom har erfarenhet av utvärderingsverksamhet, testautomatisering, IT-säkerhet, luftvärnssystem och/eller flygvapnets  ledningsstödssystem samt internationell övningsverksamhet ser vi det som en fördel. 

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då vissa delar av jobbet innebär internationella kontakter. 

Det är bra om du har kännedom om IT-säk, hantering av skyddade IT-system och sekretessklassad information. Har du även förståelse för projektorienterat arbetssätt är det positivt.

För att lyckas i ditt arbete hos oss vill vi att du arbetar bra med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Att ta ansvar för din uppgift, sätter upp och hålla tidsramar är viktigt för dig. Som person har du integritet och att leva upp till en god kvalitet i ditt arbete ser du som en självklarhet. 

Du har B-körkort och kan göra tjänsteresor ungefär 8-10 veckor per år, såväl i Sverige som utomlands.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då du blir en viktig medarbetare i vårt växande team som består av både män och kvinnor i varierande åldrar. Och vi har tjänster som passa både de med mer och de med mindre erfarenhet. 

Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Hos oss på T&E Led är du en viktig del i en växande organisation vars tjänster är mycket efterfrågade. Du kommer att få utbildning i hantverket att genomföra prov.

Tjänsten är placerad i Enköping. En del möten och arbetsveckor (5-8 st/år) genomförs på annan ort så som Stockholm, Halmstad och Skövde.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?


Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Stefan Hållander, OFR/S Ove Hellgren, OFR/O Michael Krüger och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Fler sökande kommer att kunna anställas vid denna rekrytering.
Vid frågor ber vi dig kontakta Ulrika Lindblom på telefon 073-388 65 92.
Sista ansökningsdag är 2022-08-14.
Välkommen med din ansökan!

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Enköping . Publicerat : 22 juli

Kategorier : Chef & Ledning Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Provledare inom Luftvärn