FMV

Produktionssamordnare till Verksamhetsområde Marin

Är du flexibel, kommunikativ och har erfarenhet av att arbeta inom produktionsledning? Vill du arbeta med planering och uppföljning av kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter
Som produktionssamordnare är du med och bidrar till en effektiv produktionsledning inom Verksamhetsområde Marin. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att tillsammans med dina kollegor inom området sammanhålla utarbetandet av de marina delarna av FMV produktionsplan samt lämna stöd till Försvarsmakten vid utarbetandet av deras Investeringsplan samt Materielproduktionsplan.  Vidare sammanhåller du Verksamhetsområde Marins produktionsuppföljning för presentation såväl internt FMV som för Försvarsmakten och andra externa intressenter. I dina arbetsuppgifter ingår även att stödja vid utarbetande av de marina delarna av FMV Årsredovisning. Även uppgifter som inte direkt relaterar till rollen som produktionssamordnare kan i viss omfattning förekomma.

Tjänsten är placerad i Stockholm

Vi söker dig som
Du har relevant högskola eller universitetsutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du måste ha erfarenhet arbete med planering och uppföljning av komplex verksamhet, samt av produktionsledning. Vi ser även att du har erfarenhet av att leda omfattande berednings- och utvecklingsarbeten och att du som person aktivt bidrar vid utveckling av arbetssätt inom produktionsledningsområdet. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i statlig verksamhet och gärna också har kännedom om FMV och/eller Försvarsmaktens organisationer och arbetssätt med särskilt fokus på materielförsörjning.  Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska och är väl förtrogen med MS Office. Vi kommer att sätta stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som din lämplighet och säkerhetsmedvetenhet samt förmågan att vara flexibel och arbeta med flera aktiviteter samtidigt. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, är prestigelös och drivs av att tillsammans med andra åstadkomma resultat. Nyfiken, lyhörd och ett gott omdöme är andra egenskaper som du har och du har även lätt för att driva ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt i en komplex miljö.

Om oss

Verksamhetsområde Marinmateriel ansvarar för nyanskaffning, modifiering och vidmakthållande av marina system som brukas av Försvarsmakten. Med professionella medarbetare genomför och utvecklar vi verksamheten tillsammans med övriga FMV samt i nära samarbete med Försvarsmakten och industrin. Marinområdet består av tre producerande avdelningar, Ytstridssystem, Undervattensstridssystem, och Amfibie-, stöd- och bassystem och har verksamhet i Stockholm, Karlskrona och Malmö. Det vi levererar ska göra det möjligt för krigsförbanden att lösa sin uppgift i fred, kris och krig – nu och i framtiden. Målet för verksamheten är att säkerställa en effektiv och ekonomisk optimering av hur materielen anskaffas och sammansätts till komplexa system som uppfyller högt ställda krav på tillgänglighet och säkerhet. Detta innebär ansvar för planering, produktionsledning, designledning, anskaffning, vidmakthållande och uppföljning inklusive produktion och tekniskt ansvar.

FMV – Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

På FMV jobbar vi aktivt utifrån utvecklande medarbetarskap, som är en modell för att utveckla samarbete, främja ansvarstagande och skapa engagemang för att ta tillvara på den initiativförmåga som vi alla besitter. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Erik Olsson, OFR/S Madeleine Lithander, OFR/O Henry Jonna och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel). #LI-Hybrid

Vid frågor gällande tjänsten ber vi dig kontakta Linda Ericson på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till rekryteringskonsult på Adecco Carina Falck på 
carina.falck@adecco.

Sista ansökningsdag är 2023-10-02
 
Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 


Ansök nu


Sista ansökningsdag : 2 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 september

Kategorier : Chef & Ledning Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Produktionssamordnare till Verksamhetsområde Marin