FMV

Ingenjör Verifiering och Validering

Har du erfarenhet av fordonsteknik och kunskap om tunga fordonssystem? Vill du bidra inom verifierings- och valideringsarbete som VoV-ingenjör? Är du dessutom självgående och har förmåga att samarbeta med andra? Vill du arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter
Som VoV-ingenjör medverkar du i det verifierings och valideringsarbete som FMV bedriver tillsammans med andra genomförare, samt dokumenterar och avrapporterar resultat. Du genomför leveranskontroller av leveranser till FMV samt förbereder FMV provobjekt, främst till fordon. Rollen som VoV-ingenjör innebär också att utföra löpande underhållsarbete på Fordon, Vapen och Provanläggningar, samt arbeta med felsökning, reparation på stridsfordon, både band- och hjulgående, och dess system men även olika förekommande arbeten på egna T&E och försvarsmaktens fordon, materiel och materielsystem. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Som VoV-ingenjör utgör du ett tekniskt kompetensstöd till övriga delar av FMV. Du kommer även medverka vid vidmakthållande och utveckling av provplatsens kompetenser, metoder och provsystem.

Tjänsten är placerad i Skövde.

Vi söker dig som
Du är teknisk Officer/Specialist-officer alternativt gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande teknisk kompetens förvärvad på annat sätt.

Du har erfarenhet av fordonsteknik, samt god kunskap om tunga fordonssystem. Vidare har du god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du har körkort B och du kan också ha nytta av C-körkort. Det är viktigt att du kan göra tjänsteresor samt tjänstgöring på annan ort, såväl inrikes som utrikes. Du behöver ha god fysik, då arbetet kan innebära en del tunga lyft och arbete på och i tunga stridsfordon. 

Som person har du lätt för att samarbeta med andra människor och tar ansvar för din uppgift. Du tar initiativ för att uppnå resultat och arbetar strukturerat med planering och målstyrning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om T&E

Test och Evaluering är FMV:s testverksamhet. Vi arbetar med verifiering och validering för att FMV ska kunna leverera rätt materiel till ett starkare försvar.

T&E Mark

Provplatsen i Karlsborg/Skövde har som sin främsta uppgift att genomföra olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov.

FMV – Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision "Rätt materiel för ett starkare försvar" ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Stefan Hållander, OFR/S Ove Hellgren, OFR/O Michael Krüger och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

#LI-Hybrid
Vid frågor ber vi dig kontakta Roger Larsson på telefon 073-030 0723. 
Sista ansökningsdag är 2023-08-27

Välkommen med din ansökan.
 

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 augusti . Arbetsort : Skövde . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Ingenjör Verifiering och Validering