FMV

Ingenjör till provplats Karlsborg

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Om T&E
Test och Evaluering är FMV:s testverksamhet. Vi arbetar med verifiering och validering för att FMV ska kunna leverera rätt materiel till ett starkare försvar.

T&E Mark
Provplatsen i Karlsborg/Skövde har som sin främsta uppgift att genomföra olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov. I Karlsborg, där denna tjänst är placerad, ansvarar för att leda och genomföra prov inom vapen- och ammunitionsområdet.

Film om T&E

Arbetsuppgifter
Som Provingenjör kommer du ingå i en grupp som utför mätningar och analyser av framtida och befintliga vapen- och fordonssystem.

Dina huvudsakliga uppgifter är att utföra utföra ljudnivå, tryck och vibrationsmätningar, 3D-skanning samt utifrån kundens behov, analysera och utvärdera mätresultat. Du genomför även drift och underhåll av givare och mätsystem. Som provingenjör deltar du i projekt för utvecklingen och val av mätmetoder samt i utvecklingsarbeten inom enheten och egen funktion.

Vi söker dig som
är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har även erfarenhet av analys, utvärdering och rapportskrivning.

Vi ser också gärna att du har kunskap av ljudnivå, tryck och vibrationsmätning, hantering av programvara så som HBM Perception, FARO Scene/Build IT samt programmering och analys av data i Matlab eller Python.

Som person är du noggrann, analytisk och lägger stor vikt vid att lösa dina arbetsuppgifter inom given tidsram och med hög kvalitet. Du har ett stort teknikintresse och trivs med att arbeta med ny teknik och metodutveckling. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar och driver självständigt dina uppgifter framåt. Du arbetar bra med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är serviceinriktad och har ett stort intresse för att hjälpa andra och är tillmötesgående i ditt bemötande. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

Vi lägger stor vikt vid kompetens och personliga egenskaper samt att du passar in i vår enhet.
Du innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Tjänsten är placerad i Karlsborg. 

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Ronny Nordmark, OFR/S Per-Ola Stenberg, OFR/O Michael Krüger och och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta chef Michael Ledenius på telefon 070-266 54 02.
Sista ansökningsdag är 2022-08-22. 

Välkommen med din ansökan. 
FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Karlsborg . Publicerat : 5 juli

Kategorier : Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Ingenjör till provplats Karlsborg