FMV

Ingenjör för signaturanpassning av stridsflyg

Är du civil- eller högskoleingenjör? Har du erfarenhet av att ha arbetat med signaturanpassning, samt erfarenhet av projektarbete. Är du strukturerar och initiativrik och gillar att samarbeta med andra? Vill du arbeta med högkvalificerad teknik med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter

Som ingenjör hos oss kommer du att jobba med utveckling av kommande stridsflyg kopplat till signaturanpassning av flygande plattformar, så kallad smygteknik, i huvudsak inom IR och radarområdet.

Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av arbete med studier för kunskapsuppbyggnad samt deltagande i koncept- och designarbete kopplat till kommande stridsflygsystem.

Utöver arbetet inom FMV kommer du också samverka med Försvarsmakten, forskningsorganisationer och industri för att lösa dina uppgifter.

Du kommer att bli del av ett engagerat gäng som utformar framtidens stridsflyg.
Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi söker dig

Du är civil- eller högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Du ska ha god kunskap om teknologier kopplade till spektral signaturanpassning, primärt map IR- och radarområdet. Kunskap om flygteknik och tillverkningsmetoder är meriterande.

Du har god kunskap om projektarbete, gärna rörande utveckling av komplexa system. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska och engelska.

Som person är du strukturerad och initiativrik med en förmåga att självständigt analysera och lösa uppgifter samt har en mycket god samarbetsförmåga och helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om oss

På FMV driver vi projekt för både dagens och nästa generation stridsflyg. Med utgångspunkt från Försvarsmaktens behov både leder vi och upphandlar studier och teknologiutveckling inom stridsflygområdet.

FMV – Försvarets materielverk

På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

På FMV jobbar vi aktivt utifrån utvecklande medarbetarskap, som är en modell för att utveckla samarbete, främja ansvarstagande och skapa engagemang för att ta tillvara på den initiativförmåga som vi alla besitter. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Mikael Svensson, OFR/S Madeleine Lithander, OFR/O Henry Joona och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta David Helenius-Bylander på telefon 08-782 4000.
Sista ansökningsdag är 2024-06-14.

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur.

Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.
Ansök nu


Sista ansökningsdag : Om 23 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Ingenjör för signaturanpassning av stridsflyg