FMV

Examensarbete

"På förmiddagen kan du sitta på ett möte om ett helt nytt vapensystem som ännu inte finns någonstans i världen. Tre timmar senare står du på Vaxholmskastellet och inspekterar kanoner som är 100 år gamla."

Lär känna en unik verksamhet där vi arbetar med högteknologiskt materiel. Ofta i långsiktiga projekt som alla syftar till att försvara Sverige.

Vi rekommenderar dig att hitta ett område du är intresserad av och därefter beskriva vad du vill göra. Vill du få inspiration, läs gärna på våra 
verksamhetsområden.

Din intresseanmälan
Vi behöver ett komplett CV samt information om du söker för praktik eller examensarbete. Därutöver vill vi se ett personligt brev där du beskriver din utbildning och berättar om vilket ämne eller problem du vill undersöka och varför det skulle kunna vara intressant för FMV. Du behöver också ange hur länge och när praktiken/examensarbetet kommer att pågå. Vi vill också veta vilka behov och förväntningar du har på oss.

Som praktikant måste du vara försäkrad, antingen genom ditt universitet/högskola eller genom Arbetsförmedlingen. Kom ihåg att ange i din ansökan huruvida du är berättigad försäkring. Vi arbetar med rikets säkerhet och därför krävs svenskt medborgarskap för att göra examensarbete här. 

Titta gärna på tidigare examensarbeten för att få inspiration.
https://www.fmv.se/tidigare-examensarbeten

Vi läser intresseanmälningar till examensarbete fyra gånger om året och det sker veckorna efter 31 januari, 31 mars, 30 september och 30 november.

Välkommen med din intresseanmälan.
Ansök nu


Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 januari

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Examensarbete