FMV

Administratör med kvalitetsansvar till Provplats Vidsel

Är du van att jobba administrativt och vill jobba med kvalitetsarbetet på provplatsen i Vidsel? Har du erfarenhet av att jobba med Office-paketet och är serviceinriktad i ditt arbete? Vi letar nu efter en kvalitetsinriktad administratör till vår provplats i Vidsel, som förfogar över Europas största provområde över land. Här får du vara med och bidra till Sveriges framtid.

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsinriktad administratör hos oss får du jobba på en arbetsplats som är helt unik i sin utformning. Provplatsen har bland annat avancerade luftmål, rörliga markmål, tekniska system såsom radarstationer och olika optiska system. Vi har en bred variation av kompetenser på provplatsen och i rollen som administratör, tillhör du enheten Ledningsstöd som stöttar provplatsen och verksamheten administrativt. Det finns även möjlighet att vid behov bidra operativt vid provverksamhet.

Du kommer i en del av tjänsten att jobba med kvalitetsarbetet på provplatsen, vilket innebär att du följer upp frågor som rör avvikelser, förbättringsförslag, kvalitet och enhetsmanualen för Vidsel. Du kommer att följa upp resultatet av revisioner och granskningar och ansvarar för att hålla vårt dokumenthanteringssystem aktuellt.

Den andra delen handlar om att arbeta i en administratörsroll där du kommer vara ett stöd på provplatsen, genom att arbeta med till exempel registratorsuppgifter, personalfrågor, posthantering och stötta med tidsrapportering. Du kommer att samverka med den andra administratören på enheten samt med övriga kollegor på provplatsen.

Tjänsten är placerad i Vidsel.

Vi söker dig som

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har relevant och aktuell erfarenhet av administrativt arbete och goda vana av att arbeta i med Office-paketet. Du har mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och god förmåga på engelska.

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba i en stöttande och serviceinriktad roll samt om du har erfarenhet av att jobba i och med dokumenthanteringssystem som SharePoint eller liknande. Det är även meriterande om du har arbetat med kvalitetsarbete tidigare, till exempel rutiner, upprätta dokument, granskningar eller förbättringsarbete.

Som person är du initiativtagande och uppnår resultat. Du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kommunicerar på ett tydligt sätt. I jobbet är du serviceinriktad och har intresse för att leverera lösningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Om oss

Test och evaluerings (T&E) provplats i Vidsel är en del av FMV och har tillgång till Europas största provområde över land. Provområdet ligger i Lappland och omfattar ett avlyst, väl bevakat, lågfjällsområde på totalt 1650 km². Här finns mer än 60 års erfarenhet av verifiering och validering, VoV, av militära system. Provplatsen erbjuder Försvarsmakten samt externa kunder en möjlighet att utprova ny vapenmateriel, öva och verifiera förmåga.

Vi erbjuder dig

På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

På FMV jobbar vi aktivt utifrån utvecklande medarbetarskap, som är en modell för att utveckla samarbete, främja ansvarstagande och skapa engagemang för att ta tillvara på den initiativförmåga som vi alla besitter. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

På T&E provplats i Vidsel kan vi erbjuda möjligheter till friluftsliv med bland annat jakt och fiske i vårt provområde.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Kjell Lundberg, OFR/S Nicklas Neumann, och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel). #LI-Hybrid

Vid frågor ber vi dig kontakta Annika Lindh på telefon 070-593 7101. Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Lina Sylvén på lina.sylven@fmv.se

Sista ansökningsdag är 2024-04-23.

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.




Ansök nu


Sista ansökningsdag : 23 april . Arbetsort : Vidsel . Publicerat : 3 april

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Administratör med kvalitetsansvar till Provplats Vidsel