FMV

Administratör

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

FMV är efterfrågat av Försvarsmakten för vår professionalitet och vår förmåga att leverera
. FMV kännetecknas av framåtanda och effektivitet. FMV agerar med engagemang. FMV har en kombination av kvalificerade kompetenser som gör oss framgångsrika. FMV är en attraktiv arbetsgivare.

Om T&E
Test och Evaluering är FMV:s testverksamhet. Vi arbetar med verifiering och validering för att FMV ska kunna leverera rätt materiel till ett starkare försvar. FMV Test och Evaluering (FMV T&E) ska utgöra kompetensbärare för Verifiering och Validering (VoV). FMV T&E har som huvuduppgift att säkerställa att de krav som ställs på den materiel som FMV levererar till Försvarsmakten uppfylls och att materielen därmed håller avsedd kvalitet och funktion. För detta krävs att medarbetare vid T&E har en hög grad av integritet såväl externt som internt inom myndigheten FMV.

T&E Mark
Provplatsen i Karlsborg/Skövde har som sin främsta uppgift att genomföra olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov. 

Ledningsstödsenheten, där denna tjänst är placerad, har till uppgift att stödja provplatschefen och provplatsens produktion med kompetenser inom produktionsplanering, ekonomi, administration, arbetsmiljö, miljö, kvalitet, infrastruktur, säkerhet och IT-säk. 

Film om T&E

Arbetsuppgifter
Uppdraget som administratör vid T&E Mark består främst i att stödja C T&E Mark i ledningen av avdelningen och stödja avdelningens medarbetare i produktionen med administrativa uppgifter. Dessutom ska du ansvara och vara sammanhållande inom T&E Mark för administrativa frågor, där ensning och utveckling av metoder och arbetssätt är en naturlig del samt i övrigt lösa uppgifter på uppdrag av C T&E Mark. 

Förekommande arbetsuppgifter som administratör vid T&E Mark är personaladministration, ex. tidrapportering och stöd i egenrapportering, lottning av handlingar, ärendehantering och diarieföring samt expediering och distribution av beslut och föreskrifter. Du har även hand om administration av funktionsbrevlådor och administration av avdelningens samarbetsyta på SharePoint. Du ska även hantera avdelningens arkiv och registratur och hantera administrativa uppgifter i verksamhetens stödsystem. Dessutom är du administrativt stöd till chefer i linjen där uppgifter så som att administrera möten, skriva protokoll/mötesanteckningar, uppdatera aktivitetslistor, sammanställa olika underlag etc och även övriga administrativa uppgifter förekommer.

Vi söker dig som
Du har en examen från gymnasiet eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i minst 5 år samt erfarenhet från arbete med personaladministration. Vi tycker även att det är bra om du har erfarenhet/utbildning i dokument- och ärendehantering samt erfarenhet från arbete med databaserade stödsystem.  Om du har erfarenhet från statlig verksamhet är det en fördel i den här rollen. 

Du behöver ha god förmåga till muntlig och skriftlig kommunikation på svenska samt goda kunskaper i officepaketet. Det är även positivt om du har god förmåga till muntlig och skriftlig kommunikation på engelska.  

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt för att hålla överenskomna tidsramar och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har lätt att skapa och underhålla yrkesmässiga relationer och drivs av att arbeta serviceinriktat. 

Du har körkort B och kan göra tjänsteresor inom Sverige. 

Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Tjänsten är placerad Karlsborg. 
Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Ronny Nordmark, OFR/S Per-Ola Stenberg, OFR/O Arne Molander och och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta chef CarlOtto Rydh på telefon 050 545 5826. 
Sista ansökningsdag är 2022-08-14. 
Välkommen med din ansökan!

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


 


Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 augusti . Arbetsort : Karlsborg . Publicerat : 22 juli

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Administratör