Boliden

Senior Personalutvecklare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbetet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna Teknik, Prospektering, Affärsutveckling, HR & Hållbarhet.

 

 

Arbetsuppgifter

Du ska leda affärsområdesgemensamma HRprojekt. Du kommer att jobba för hela affärsområdet Gruvor med de Finska, Svenska och Irländska enheter i olika HR frågor. Som Personalutvecklare kommer du även att arbeta med frågor som rör successionsplanering, rekrytering, kontakter med olika branschorgan m.m. Stor del av rollen är att samordna och utveckla Boliden Gruvors HR processer. Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering i Boliden. Resor förekommer.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har högskoleutbildning med inriktning mot personalområdet eller motsvarande. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av kvalificerat HR arbete och erfarenhet av att utveckla HR processer samt strategiskt arbete. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, vara kommunikativ och ta egna initiativ, samt att du har en god administrativ förmåga. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Finska är meriterande. Som person har du en positiv framtoning, du är engagerad, noggrann och har lätt för att samarbeta. B-körkort är ett krav.

 

För ytterligare information kontakta Rickard Martinsson Personalchef Boliden Mines, tfn 0910-77 45 03 eller mejl rickard.martinsson@boliden.com

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Rickard Martinsson 0910-77 45 03, rickard.martinsson@boliden.com  

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Janet Johnsson, Human Resources, tfn 0910-77 45 66.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 juni 2018.

 

 

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

www.boliden.com

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Boliden

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Senior Personalutvecklare