Boliden

Planerare/tekniker

till Renströmsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en Planerare/Tekniker till Renströmsgruvan. I arbetet ingår att tillsammans med gruvplanering och arbetsledning planera och bereda arbetsordrar för mediaframdragning, aktiviteter kring fyllning och andra serviceåtgärder i gruvan. 

 

I arbetsuppgifterna ingår även arbete under jord, där du inventerar och följer upp framdriften i gruvans produktionsområden. Att förstå gruvan värdeflöde och ha en helhetssyn är viktigt i den här rollen. Du deltar i metodutveckling och driver utveckling av vårt arbetssätt i underhållssystemet Maximo. Att utvärdera och följa upp utfört arbete som underlag till förbättringar är också en viktig del.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har en social förmåga och kan skapa och bibehålla relationer inom och utom organisationen. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen behöver du ha en helhetssyn av verksamheten, en god struktur och vara analytisk. Du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Körkort B är ett krav.

 

Vi ser att du har en gymnasieutbildning inriktad mot teknik, vana av att jobba I underhållssystem. Samt datavana, Office, CAD system.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Anders Waleij, 0910-70 56 01, anders.waleij@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, HR, 070- 601 69 18 Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95

 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 30:e September 2020.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Renström . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare/tekniker