Boliden

Miljöingenjör

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

Arbetsuppgifter

Har du ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor och är intresserad av möjligheten att arbeta långsiktigt med miljöförbättringar i en spännande bransch? Då har vi jobbet för dig!

Till Bolidenområdet söker vi nu en miljöingenjör med ”ingenting är omöjligt” attityd och god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt. Som miljöingenjör arbetar du med ett brett spektrum av arbetsuppgifter från gruvavfallshantering till vattenreningsprocesser, egenkontroll och tillståndsfrågor. Din roll innebär att stödja och kontrollera samt utveckla och samordna vårt miljöarbete. Det ingår också att kommunicera miljöfrågor med närboende och myndigheter. I jobbet kommer du att arbeta enskilt och i projekt.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har teknisk högskoleutbildning inom relevant ämnesområde. Meriterande för tjänsten är kunskap om miljölagstiftning och prövning enligt miljöbalken.Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta med gruvrelaterade miljöfrågor sen tidigare men för rätt person är inte det ett krav. Som person har du god samarbetsförmåga, är prestigelös och har hög integritet. Du kommer tillhöra Bolidenområdets miljöavdelning där miljöchef, en miljöingenjör och en provtagare blir dina närmsta kollegor.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Joanna Lindahl, 0910-70 59 32, joanna.lindahl@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09.

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 28 februari 2019.

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Miljö & Naturbruk Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Miljöingenjör