Boliden

Mekaniker Fasta anläggningar

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Service, underhåll och drift av fasta anläggningar i Renströmgruvan. Du kommer att utföra service och underhåll av gruvans återfyllningsstation på 150 m/n och gruvans hiss- och skipschakt. Du kommer även utföra visst fastighetsunderhåll och rondera fasta anläggningar i Renströmsgruvan. Skiftformen är dagtid underjord. Det är en tillsvidaretjänst.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha minst gymnasial utbildning med verkstadsteknisk inriktning eller motsvarande. Erfarenhet från schaktjobb, service och underhåll av liknande utrustningar är meriterande. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Lars Holmqvist, tfn 0910-70 5824.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103.  

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-70 56 09.

 

Rekryteringen kan ske löpande, men vi vill ha in din ansökan senast den 9 februari 2020.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 februari . Arbetsort : Renström . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker Fasta anläggningar